strandtraining

In eerste instantie heeft destijds de Jeugdcoördinator en trainer van de selectie Edwin de Koning het initiatief hiertoe genomen als eerste activiteit in het nieuwe jaar. Insteek was dat zowel de selectie als de jeugdspelers samen naar het strand trokken om dar een training te doen. Eerst een rondje door de duinen warmlopen (klein rondje voor de jeugd, groot rondje voor de senioren) terwijl op het strand diverse speelveldjes en varianten werden klaargezet.

Na de strandloop werden er dan diverse balspellen gedaan variërend van voetvolley tot 4x4 partijtjes en zo meer waarbij de selectiespelers mee hielpen.

De laatste jaren is dat wat vervaagd, de selectie gaat niet meer trainen op het strand (sommige spelers gaan wel mee om te helpen overigens) maar de Tr@ppers spelen nu een rol door naast zelf een partijtje te spelen ook dienst te doen als chauffeur voor de kinderen. En vinden ze het te koud om te voetballen, dan nemen ze vaak de gelegenheid waar om de lokale strandtenten te verkennen en zich zo warm te houden. Voor de kinderen is er traditioneel warme choco of thee met koek om een beetje warm te worden en na afloop bij thuiskomst in de kantine een patatje met versnapering.

Een mooi evenement derhalve waarvan hierbij ook enige beelden een impressie geven daarvan.....

2011

2012

2012

2014

2015

2019

2020