a1 kampioen in seizoen 1995-1996

 

een mooi kampioenschap ter afsluiting van een bewogen seizoen voor de A1 dit jaar

 

De wedstrijd waarin A1 kampioen kon worden, werd gespeeld op het terrein van RDM in Heijplaat. Er moest gewonnen worden.

Langs de lijn was zowel bij de leiding als bij het ruimschoots opgekomen publiek de spanning te snijden

Tot het laatste fluitsignaal het feest opende......

een tevreden sponsor-vader

De foto is helaas een beetje wazig, zal wel van de emotie zijn geweest. Ik denk de meeste namen te kennen en meeste spelers te herkennen maar wacht graag de bijdrage daarover af van leider Simon Barendregt. En die heeft zoals te verwachten de namen aangeleverd:

Staand v.l.n.r. Frank Molenaar - Miquel Priester - Wim van Wijngaarden - Marcel v.d. Schee - Raymond de Munnik - Sander Barendregt - Anco Euser - Siem Barendregt - Henk de Munnik Jr.

Gehurkt v.l.n.r. Matthijs Zevenbergen - Pascal Verhoeven - Erwin v.d. Winden - Rob Peters - Stefan Groothengel - David v.d. Ent

Wat niet onvermeld mag blijven is de geste van de sponsor.

Terug aangekomen bij de kantine liet Dirk van der Ent een verhuiswagen met een Chinese rijsttafel voorrijden voor de hongerige meute.

En werd het dus alsnog een verlenging met een derde helft en een uitgebreide viering.... Het bleef gezellig tot in de late uurtjes.

 

 

en zoals wel vaker gebeurde ruimden Henk, Dirk en Simon op (en verlieten als laatste het complex en sloten de kantine af.....)

Alleen is de kerstversiering bij deze beelden niet geheel te verklaren, want waren ze zo vroeg al kampioen?

Zolang zal het feest toch niet geduurd hebben, maar misschien is dat van een ander teamuitje met een kerstdiner o.i.d.