programma jubileum feestweek 2022

We zijn inmiddels weer op gang om in 2022 de reunie en jubileum opnieuw gestalte te geven. Noteer daarvoor alvast de volgende data in je agenda:

Door de organisatie is collectief vrijstelling van beker/competitie voetbal gevraagd i.v.m. de viering van ons (uitgestelde) 75-jarig jubileum

Het bestuur hecht er aan dat aan deze unieke gebeurtenis alle teams met hun begeleiding aanwezig zijn en de jubileumcommissie heeft dan ook een “feestweek” gemaakt waarin voor elk wat wils is. En dat wellicht nog wordt uitgebreid met andere initiatieven en activiteiten.

31 mei 2022:

Op deze oprichtingsdag van de club dag zal er dinsdag 31 mei een officiële receptie worden gehouden van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kantine van de voetbalvereniging.

3 juni 2022:

Op vrijdagavond zal er een toernooi worden gehouden voor sponsoren en de 7x7 afdeling, waarbij  de barbecue niet mag ontbreken . De wedstrijden zullen worden gehouden op het kunstgrasveld voor de kantine

4 juni 2022:

Voor de jeugd van onze vereniging zal er een jeugdtoernooi worden gehouden van 09.00 tot 14.00 uur. De verenigingen die hiervoor worden uitgenodigd zijn Rhoon, WCR, Poortugaal,  Smithoek, Pernis, Sparta, en Feijenoord.

Tevens wordt er voor de kinderen een spelenkermis georganiseerd. Men moet hierbij denken aan springkussens, stormbaan, buikglijbaan.

Voor de jeugd van 13 jaar en ouder en eventuele volwassenen wordt het zogenaamde latje trap gehouden. 

16.00 uur tot 19.00 uur zal in de tent een reünie plaatsvinden van oud-voetballende en niet-voetballende leden.

Vanaf 20.00 uur zal er een groot feest losbarsten in de feesttent tot 01.00 uur. De inloop zal hiervan zijn om 19.30 uur. Naast officiële momenten zal daar vooral ruimte zijn om te feesten onder het genot van een drankje en een hapje met live optredens en een DJ.
De namen van de band(s), optredende artiesten en DJ taan op de affiche hieronder

LET OP: VOOR DE REUNIE EN/OF DE FEESTAVOND MOET U EEN TICKET HEBBEN (GELDIG VOOR BEIDE EVENEMENTEN)

Wij danken de jubileumcommissie en sponsoren voor hun inzet en inbreng en hopen er met elkaar een onvergetelijk voetbal- en jubileumfeest van de maken.

Het Bestuur

75-jarig bestaan in delen

Helaas is het 75-jarig bestaan van onze vereniging door de Corona/Covid-19 crisis in het water gevallen. Door alle beperkingen konden geen grootschalige feesten en toernooien worden georganiseerd omdat het publiek niet welkom was, er uberhaupt een periode niet gevoetbald mocht worden en de kantine en het complex zelfs tijdelijk op slot moesten vanwege besmettingsgevaar etc. Derhalve een domper voor bestuur, jubileumcommissie en alle (oud)leden,

Wel zijn er off-line initiatieven geweest om er aandacht aan te besteden. Zo is er een jubileum wijnactie georganiseerd samen met het Wijnhuis in Rhoon, is deze website met 75 jaar historie ontwikkeld (er kan nog altijd copij en beeld worden aangeleverd) en is er een Jubileum magazine geproduceerd 

Voor de rest hopen we het jubileum groots te kunnen vieren in 2022 met toernooien, een feestavond, reünie voor (oud)leden en een verloting !

 

De ingredienten voor de wijnactie met het Wijnhuis Rhoon (3 verschillende flessen voor de verzamelaars) en de diverse artikelen en foto's voor de website

 

jubileum magazine vv Rhoon 75 jaar

 

 

Door de bestuursleden Rien Heijboer en Wim Gé Warnaar is in samenwerking met de jubieumcommissie en Z-press een mooi magazine gemaakt met anecdotes en herinneringen uit de 75-jarige geschiedenis.

Diverse oud-leden, sommige zelfs héél oud, zijn in hun persoonlijke archieven gedoken en hebben de makers voorzien van beeld en tekst uit hun herinnering of uit verslagen die al dan niet digitaal voorhanden waren. 

Het eerste exemplaar van het jubileummagazine in het kader van het 75 jarig bestaan van  Voetbalvereniging Rhoon is op zaterdagmiddag 18 september in de rust van het bekerduel RHOON 1 – DSVP 1 (1-3) uitgereikt. 

Op het veld heeft voorzitter Marco van Wassenaar het eerste exemplaar overhandigd aan het oudste erelid van de club John Koster, temeer daar hij ook de nodige bijdragen aan het magazine heeft geleverd en nog altijd actief bij de Bouwploeg en als supporter langs de lijn.

Het bestuur bedankt uiteraard alle sponsoren voor hun advertenties in dit magazine die de uitgave ervan daardoor mogelijk hebben gemaakt. En uiteraard ook de mensen die anekdotes en beelden hebben aangeleverd om zowel het verleden als het heden van die 75 jaar in beeld te brengen en vast te leggen voor de volgende generaties, hetgeen vanzelfsprekend ook geldt voor de historische website. 

DIGITALE VERSIE JUBILEUM MAGaZINE

Voor (oud)leden en belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om een exemplaar af te halen of die veraf of in het buitenland wonen hierbij een link naar de digitale versie  https://vvrhoon.edities.nl/jubileummagazine/

Door op de pagina rechtsonderin te klikken slaat de bladzijde op en kun je de inhoud van het magazine bekijken en lezen........