2005 rheinland trophee koblenz (d)

Het team van B1 dat de v.v.rhoon clubkleuren in Koblenz verdedigde

Staand v.l.n.r. Wim Gé Warnaar (grensrechter) - Ruud de Groot (leider) - Willem-Jan Warnaar - Teun Roobol - Rutger Ophoff - Michael Hofman - Maurice Heijboer - Danny de Lange - Cees Oranje (leider) - Arnold Lobman (trainer)

gehurkt v.l.n.r. Bernd Oranje - Leon de Groot - Desmon v.d. Bouwhuijsen - Joran van Wanum - Nick v.d. Schee

 

De inleiding (tevens aanleiding)

Na de uitwisselingen met Braintree en de toernooien in Denemarken, Frankrijk en België leek het in dit jaar van het WK een uitgelezen kans om onze kunsten te vertonen bij de Oosterburen. We hebben de diverse kalenders en planningen naast elkaar gelegd en hebben gekozen om deel te gaan nemen aan een toernooi in Koblenz op 3 en 4 juni genaamd de

RHEINLAND TROPHY

We zullen op 2 juni afreizen en in principe terugkeren op maandag 5 juni. Daarmee zijn uw kinderen met pinksteren heerlijk onder de pannen zult u denken, maar de mannen kunnen uw support uiteraard van harte gebruiken. Maar daarover verderop meer informatie.

Deelnemers

Het toernooi wordt gespeeld in en rond het stadion Oberwerth te Koblenz, een stadje op de splitsing van de Moezel en de Rijn op een kleine 4 uur rijden van Rhoon. We zijn daar te gast bij TuS Koblenz (http://www.tuskoblenz.de). Bij dit complex hoort o.a. ook een zwembad.

In de B-poule zitten 3 Duitse, 1 Belgisch en 5 Nederlandse teams en het toernooi wordt allemaal op grasvelden op of in het stadion gespeeld.

Verblijf

Wij hebben voor ons gezelschap voor 21 personen geboekt in de Jeugdherberg van Koblenz, welke gelegen is juist buiten het oude Centrum en een paar kilometer ten noorden van het sportcomplex. We verblijven hier op basis van halfpension (ontbijt + diner) in kamers van 3 – 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet, er is een TV-kamer, biljart en terras. We zijn vanuit de club met 17 personen, dus er is eventueel een kamer beschikbaar voor meereizende supporters.

Supporters

In het verleden zijn de prestaties van de jongens altijd gevolgd door een groep enthousiaste ouders en die willen we er ook nu weer graag bij betrekken. In de herberg is weinig plaats meer (komt steeds weer terug) maar er zijn in Koblenz voldoende “Zimmer Frei” , “Gästehauser” en hotelletjes – om over de lokale campings maar niet te spreken. Voor de 3 overnachtingen in de jeugdherberg zullen we voor eventuele supporters de normale verblijfskosten in rekening brengen, want die kunnen gewoon mee ontbijten en dineren. Voor het overige zou ik de ouders als supporters willen adviseren de koppen bij elkaar te steken om wellicht gezamenlijk iets af te spreken – we hebben destijds in Denemarken ook zo’n boerderij afgehuurd, dat zullen ze in Koblenz of directe omgeving ook vast wel hebben.

Kosten

Door sponsoring kunnen we de kosten betrekkelijk laag houden. Verder hebben we de bus van Mart al gereserveerd en zal Ruud kijken of hij ook een Roteb bus mee kan krijgen. Zoniet zijn er altijd ouders die mee willen rijden en dat is ook altijd makkelijk.

Tot op heden hebben we altijd met een open calculatie gewerkt waarbij ik de “penningen” inde en na afloop verantwoording aflegde over de uitgaven. Dat heeft altijd goed gewerkt en we wilden het weer zo doen. Als voorschot wilden we van de deelnemers een bijdrage vragen van € 150,00 per deelnemer.

Opgave

Jasper heeft te kennen gegeven dat hij vanwege zijn studie niet mee kan, een besluit dat we moeten respecteren hoewel het jammer blijft. Maar we hebben altijd gezegd dat studie voorgaat dus is dit een logisch gevolg daarvan. Voor de rest hebben we alleen positieve reacties gehad dus ga ik uit van deelname van de rest. Toch zou ik dit graag “geformaliseerd” willen zien, mede om even vastgelegd te krijgen welke e-mail adressen, noodadressen en betalingen we binnen zullen krijgen. Dus vandaar de vraag om onderstaande strook zaterdag a.s. even ingevuld af te geven bij de leiders of ondergetekende. Mochten er nog vragen zijn : altijd stellen, we hebben niets te verbergen en ook nog uitgebreidere informatie in de map zitten. Als we de email-adressen binnen hebben zal ik wat links toesturen voor campings en onderkomens.

Mede namens Cees Oranje en Ruud de Groot,

Wim Gé Warnaar

De opkomst en tevens verkenning an het veld voor de openingsceremonie

 

Wedstrijdmoment

een stevig ontbijt om topprestaties te leveren was inbegrepen bij de accommodatie

 

ontspanning en inspanning gaan goed samen - tjidens een rondvaart meer ook voor het pokerspel dan voor de Rijn en omgeving

 

eindresultaat : 2e plaats in de B-categorie