sponsoring

Deze vorm van ondersteuning heeft altijd een grote rol gespeeld binnen v.v. Rhoon. In vroeger jaren al werd er gesponsord weten we wel. Als er een speler klaagde dat hij nieuwe schoenen moest hebben maar eigenlijk geen geld daarvoor, was er altijd wel een "weldoener" die de beurs trok of hem verwees naar een schonenzaak waar hij een paar op rekening van hem kon kopen.  Toen de shirtsponsoring op kwam waren r ook altijd bedrijven en/of lokale middenstanders te vinden die de club een warm hart toedroegen. Of omdat ze er vroeger zelf gevoetbald hadden, of omdat ze het belang van een lokale club met een eigen identitit en cultuur inzagen en dat wilden ondersteunen. 

Het is moeilijk om alle sponsoren in de loop der jaren te benoemen, want de kans bestaat dat je dan iemand overslaat en dat willen we zeker niet. Maar als je deze hele site doorloopt komen er op de foto's diverse namen in beeld, hetzij op de shirts of langs de lijn op de boarding. We zijn ze zeer dankbaar!

sponsoren door de jaren

Eigenlijk een soort voorloper van de Businessclub was een wedstrijd die de Trappers hadden georganiseerd in 1999 tussen de Trappers en een aantal Sponsoren - het was meer een manier om een aantal sponsoren en Trappers gezamenlijk een avond met voetbal en een gezellige derde helft te bieden.

 

In december 1999 speelden de sponsoren en clubvrienden uit die tijd een vriendschappelijke wedstrijd tegen oud-leden van de selectie

Staand v.l.n.r. Bart Habermehl - Jan Dits - Dirk v.d. Ent - Jan Roest - Wim Gé Warnaar - Nico Roobol

Gehurkt v.l.n.r. Willem Hofman - Jan v.d. Bouwhuijzen - Cees Oranje - Arie Roobol - Arie van Hamburg

 

Het andere team bestond uit:

Staand v.l.n.r. Mart van Ginkel - Dick van der Ent - Folgert verheij - Mar Collignon - Ron Stolk - Theo Boender - Ruud de Groot

Gehurkt v.l.n.r. Erik Polder - Jan van Doorn - Peter Sibtse - Fred van der Valk - Erwin van der Winden

 

sponsorteams door de jaren na 2000

Door de jaren zijn er diverse wedstrijden geweest tussen sposoren onderling op sponsoravonden/toernooien. De laatste jaren was dat ook meer 7 x 7 daar de meeste sponsoren ook een dagje ouder werden en de 3e helft voor hen doorgaans belangrijker was dan het spelletje op zich.

 

2003 van der ent / kuster koot verhuizingen winnaars 7x7

Staand v.l.n.r. Peter Barendregt, Roderick van Heiningen, Christiaan vd Ent (neef), Sander Barendregt.

Gehurkt David (links) en Dirk van der Ent en liggend op de voorgrond Daan van der Ent

 

2017 rabobank sponsortoernooi

in mijn archief heb ik twee foto's gevonden, beide van de editie 2017 maar met verschillende teams die een beker omhoog houden als zijnde winnaar. 

Welk van de twee de echte winnaar is of het soms verschillende jaren zijn kan ik niet achterhalen....Maar aangezien zowel voorzitter Jaap Bouterse als Mireille Jansen van de RABObank andere kleding dragen denk ik dat het verschillende jaartallen zijn geweest. 

Wie helpt (namen van de spelers is ook leuk)

 

sponsoroverzicht jaargang 2011-2012